We begrijpen als geen ander dat scheepvaartdisputen en -claims vaak snel afgehandeld dienen te worden. Met onze innovatieve scheepvaart- en verzekeringsachtergrond zijn wij in staat om onmiddellijk de knelpunten en moeilijkheden bij de gemelde schade te herkennen. Door onze uitgebreide ervaring in dergelijke zaken kunnen wij mogelijke juridische en logistieke obstakels omzeilen en op de juiste wijze behandelen. Bij voorkeur trachten wij de zaak ‘out of court’ te regelen, door te onderhandelen met de potentiële opponent. Hiermee besparen de verzekerden én de verzekeraars aanzienlijk veel tijd én geld.

Indien een zaak niet op een redelijke wijze met een tegenpartij kan worden geregeld kunnen wij een eventuele rechtszaak of arbitrage vakkundig coördineren . Via onze internationale contacten kunnen wij lokale experts en juristen inschakelen, waardoor de zaak direct en op de juiste wijze wordt onderzocht. Op basis van deze netwerk-kennis kunnen we het noodzakelijke advies geven.

NNAM is internationaal georiënteerd. We hebben het netwerk, de kennis en ervaring om u in het buitenland altijd 24/7 snel en efficiënt te assisteren.